כאבי ראש חזקים

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

13/04/2008 | 11:03 | מאת: זאב

ביתי סובלת מכאבי ראש חזקים מזה חודש עם החמרה מלפני שבוע בוצע MRI והכל תקין הכאבים אובחנו כמיגרנה אך היא לא מגיבה לטיפול בתרופות למיגרנה וגם תרופות לכאבים לא עוזרות. האם יכול להיות שהכאבים נובעים מבעיה בצוואר למרת שאין לה כאבים בצוואר? האפ בכירופרקטיקה ניתן לזהות? ולטפל בכאבים מסוג זה?

13/04/2008 | 11:37 | מאת: עודד גבע

שלום לך, ייתכן מאד שהכאבים נובעים מבעיה כלשהי בעמוד שידרה צווארי או ממתח שרירים צוואריים. תועלתה של הכירופרקטיקה במקרה זה תהיה מוגבלת, אם בכלל, כי נדרש גם טיפול באזור הראש, אותו אין הכירופרקטיקה יודעת לעשות. המומלץ יותר הוא טיפול קרניו סקראל המטפל גם בראש. תוכל לקרוא עליו בלינק: http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש