תחושת איקצוצים בפנים

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

01/04/2008 | 20:37 | מאת: עידו

שלום, בשנה האחרונה קורה לי שכאשר אני מדבר בטלפון הסלולרי, אפילו מעט זמן, הצד הימני של הראש "נרדם". הכוונה ב"נרדם" זה הרגשה של איקצוצים בחלק מהצד, בעיקר בפנים באיזור העין. ככל שאני מדבר יותר אז ההרגשה היא ליותר זמן או אפילו ממשיכה ליום שלם למרות שרק באותו בוקר דיברתי בטלפון כ2 דקות וזהו. אני לא יודע אם הבעיה במקור היא מדיבור בטלפון אבל ברור שלדבר בטלפון זה פעולה שמשפיעה ישירות על משהו במערכת העצבים אצלי. יש לציין שאין לי כאבי ראש ואין לי בעיות בראיה. מה עלי לעשות? מה יכולה להיות הבעיה? תודה, עידו

02/04/2008 | 17:59 | מאת: עודד גבע

שלום לך, אינני מומחה בקרינת טלפונים סלולריים. ייתכן שיש קשר אך כנראה הטלפון מעורר בעיה קיימת. כדי לאתר את הבעיה האמיתית כדאי להיבדק תחילה ע"י נוירולוג ואם הוא לא יאתר דבר אפשר לפנות לטיפול קרניו סקראל באזור הראש. בלינק http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx תוכל לקרוא על הטיפול. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש