אנא תייעצו לי

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

30/03/2008 | 22:01 | מאת: שרי

שלום לך בתי בת 16 סובלת מכאבי ראש קשים כבר תקופה און אנד אוף בהפסקות ולעיתים יום אחר יום. היינו אצל נוירולוג שקבע משום שאבא שלה סובל ממיגרנה שזה מיגרנה וצייד אותה בקופסת כדורים שכל תחילת כאב תיקח כדור. הכדורים הפסיקו להשפיע לאחר מספר פעמים מועט . שאלתי מה עליי לעשות אני אובדת עצות איך לעזור לי? עברה ברור אצל רופא עיניים. אנא תעזרו לי בתודה מראש שרי

31/03/2008 | 07:27 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, חפשי באזור מגורייך, שאינני יודע מה הוא, מטפל /ת מהתחומים הבאים: קרניו סקראל, דיקור, הומאופט. מטפל רציני יוכל אולי לאתר את מקור הכאבים ולטפל בהם ביעילות ללא שימוש בתרופות כימיות מגיל כה צעיר. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש