פריצת דיסק חוליות C3/C4

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

16/03/2008 | 11:07 | מאת: אמיר

שלום, שמי אמיר ואני סובל מפריצת דיסק בצוואר חוליות C3/C4 כתוצאה מכך אני חש נמלול בשתי הידיים (כפות ידיים) אשר מתגבר לעיתים ועולה עד המרפקים. הנמלול משפיע לי על מוטוריקה עדינה ומפריע לי מאוד בעבודה (מהנדס מחשבים) זקוק להמלצה על רופא ומטפל לשיפור המצב

16/03/2008 | 11:26 | מאת: עודד גבע

שלום לך, כיוון שמדובר בצוואר ונדרשת תשומת לב רבה גם לראש ולמפרקים שבו, מומלץ יותר טיפול קרניו סקראל מכירופרקטיקה. תוכל לקרוא עליו בלינק: http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx לגבי מטפל באזור מגוריך - תלוי היכן אתה גר. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש