כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

25/02/2008 | 18:56 | מאת: אהוד ברקוביץ

עקב פגיעה חזיתית ברכב שלי אני סובל מכאבים חזקים בצוואר וצוואר תפוס זה נמשך כבר חודש וחצי אני לוקח כדורים עשיתי CT הפענוח הוא C4-C5 יש בלט דיסק אחורי מרכזי נוגע מעט בחוט וC5-C6 יש בלט דיסק קל השאר תקין זה קשור לתאונה ? ואיזה טיפול יעזור תודה רבה

26/02/2008 | 08:45 | מאת: עודד גבע

שלום לך, יש בהחלט קשר בין התופעות שהזכרת לתאונה. במקרה של בלט דיסק קל הטיפול היחידי שניתן הוא להקלת הכאבים. הדיסק לא יחזור למקומו - זאת חשוב לדעת! טיפול יעיל ביותר במקרה של בלט דיסק יכול להיות טיפול קרניו סקראל, שכן יש בו רמת בטיחות גבוהה ביותר, והוא גם ישחרר את המקום מהטראומה שעבר. עליו תוכל לקרוא בלינק: http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx במקרה של הבלט האחורי שנוגע בחוט השידרה - לכך נדרשת תשומת לב רבה ופיקוח רפואי צמוד, שכן החרפה במצב עלולה לגרום לשיתוק! במצב זה יש לשקול אפילו ניתוח. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש