דחוף!! כאבים בשכם שמאל.

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

09/02/2008 | 23:35 | מאת: שי

בעלי סובל מכאבים בלתי נסבלים בשכם שמאל כבר כשבוע, לא עוזרים משככי כאבים שקיבל מרופא משפחה (סרקוקס ואקמולים למינהם),וכן וולטרן ובקבוק חם . הכאבים באים בגלים חזקים יותר או פחות, המצב מעט קל יותר כאשר הוא שוכב על צד שמאל,עד שיגיע לאורטופד אשמח לדעת ממה זה יכול לנבוע?(דלקת כלשהי...) והם ישנו משהו שיכול להקל בינתיים על הכאבים?

10/02/2008 | 09:22 | מאת: עודד גבע

שלום לך, האפשרויות הן רבות. אם לא היה אירוע כגון חבלה מנפילה או מכה, ייתכן שמדובר בשריר/ים שנתפס/ו. ייתכן שנוצרה דלקת מקומית. על כל פנים, וולטרן מועיל (אם בכלל) בטווח ארוך יותר ואינו מומלץ. עצתי לכם היא: המשיכו לחמם - אפשר גם באמבטיה, המליצי לו להניע את מפרק הכתף ככל יכולתו בלי לגרום לכאבים (!) ושיקלו לפנות למטפל באזור מגוריכם. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש