תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

10/01/2008 | 21:45 | מאת: lama

שלום, לפני כמעט חודשיים עברתי תאונת דרכים. בצילומי הרנטגן במיון יצאתי ללא שברים....אבל מאז אני סובלת ממספר "תופעות": 1.כאבי גב תחתון 2. הקרנה לרגל שמאל מהירך לכיוון הרגל התחתונה כולל כף הרגל העליונה 3. כחלקה העליון של כף רגל ימין נימולה וכואבת 4.כתפיםם וצוואר תפוסים וכאובים מאז התאונה 5.כאבים בגב עליון בין השכמות והרדמות יד ימין האם זה מצב סביר? או שיכול להיות שישנן השלכות פרט למכות היבשות? במה יכול להיות מדובר? האם זה מחייב בדיקה אם כן למי עליי לפנות?

11/01/2008 | 10:27 | מאת: עודד גבע

שלום לך, עצתי לך לפנות לאורטופד, אשר יפנה אותך לצילומי CT של עמוד השידרה. ייתכן שיש נזק אשר לא נראה בצילומים הרגילים, כגון בלטים וכו'. לאחר קבלת תוצאות צילומים אלה את מוזמנת לפנות שנית ואשמח לסייע לך. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש