זריקות וולטרן זה דבר מסוכן?

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

19/12/2007 | 20:15 | מאת: איציק

לשרירים בצוואר.. כירופרקט לא עזר ולא פיזיוטרפיה וזה מה שהאורטופד החליט 5 זריקות 3 פעמים בשבוע זריקה. הוא רוצה לנסות לראות מה יהיה. אם זה יעזור. השאלה אם זה מסוכן בכלל.. ומה הנזק שזה יכול להשאיר ואלו תופעות יש לזה? תודה. אני סובל מסחרחורות בחילות הקאות וכאבי ראש וצוואר נוקשים וחזקים. כבדות גם מלפנים בלסת.

20/12/2007 | 08:32 | מאת: עודד גבע

שלום לך, מסוכן זה אולי לא, אך גורם נזק בהחלט כן. וולטרן מזיק ביותר וממילא מטפל רק בסימפטומים ולא בתופעה. לדעתי אין הסיכוי הקלוש ממילא שווה סיכון כה רב. אני הייתי ממליץ לך לנסות פתרונות אחרים ויותר ידידותיים קודם לכן, כגון קרניו סקראל, עליו תקרא בכתובת: http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx בהצלחה.

20/12/2007 | 20:26 | מאת: א

פעם בשבוע? או יותר? תודה.

16/10/2008 | 13:13 | מאת: שני

אני בחודש הראשון להריון וסובלת מכאבי גב חזקים במיוחד, המקרינים לרגליים, ואיני יכולה כמעט ללכת בשל כך. האם מותר לקבל זריקות וולטרן במינון נמוך בהריון? או האם קיים תחליף מומלץ (מלבד מסאז'ים וכדומה שכלל לא עזרו לי) אשמח לקבל תשובה בהקדם!

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש