קרניו סקראל האם הטיפול שם הוא עדין

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

14/12/2007 | 11:31 | מאת: שואל

או טיפול קצת יותר אגרסיבי מפיזיטרפיה וכירופרקטיקה? לכאבי ראש וצוואר? הכאבים הם פיזיים ותחושה של קיפאון וקשיים בתזוזה, אין פה עניין נפשי או משהו כזה.. השאלה אם זה מתאים.. ותוך כמה זמן אמורים להרגיש תוצאות? באופן מיידי לאחר הטיפול או אחרי חודשים? תודה.

16/12/2007 | 08:30 | מאת: עודד גבע

שלום לך, הטיפול הוא עדין ביותר - לאין ערוך עדין יותר מכירופרקטיקה או פיזיותרפיה. שינויים מרגישים בדרך כלל מהר מאד ותוצאות מלאות - זה משתנה מאדם לאדם. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש