כאבי צוואר וראש

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

14/11/2007 | 10:46 | מאת: ליאת

שלום אני בת 30 ויש לי מזה כ-3 שבועות כאבי ראש עם תחושות של חולשה ואי פוקוס יש לציין כי יש לי כאבים מאזור השכמות והלאה עד העורך כולל ואני בלחץ היסטרי מהכאב שרק מגביר לי את הכאב עשיתי עד כה רק בדיקות דם שהופנתי ע"י רופאת המשפחה

14/11/2007 | 15:18 | מאת: עודד גבע

שלום לך, פעלת נכון כשפנית קודם כל לרופאת המשפחה. כדאי לעשות בדיקות כגון CT או MRI לפני שפונים לטיפול, ולוא גם כדי לשלול אפשרויות. לאחר שיהיו בידיך תוצאות ההדמיות, במידה והן תראנה תקינות, אשמח אם תפני שנית, כי אז אוכל לייעץ לך. כרגע כל מילה תהיה נטולת בסיס כי האפשרויות רבות מספור. בהצלחה.

04/12/2007 | 09:37 | מאת: ליאת

רופאת המשפחה טוענת שאין סיבה לבדיקות נוספות בדיקות הדם יצאו תקינות לחלוטין והיא לא רואה סיבה לבדיקות הדמיה כלשהן פניתי למכבי טבעי לרופא מייעץ שהמליץ על דיקור סיני ושיאצו כאבי הראש פחתו לי בזמן האחרון וכך גם הסחרחורות אבל תחושת העייפות והקושי להתרכז בייחוד בזמן קריאה (יש לי גם בעיה של צילינדר בעיניים ורק עכשיו התחלתי להרכיב משקפיים) מה שמלחיץ אותי זה החוסר ריכוז וכמובן הכאבים בצוואר ובשכמות

21/11/2007 | 15:28 | מאת: טלי

שלום אני בת 27 ויש לי כאב בצוואר והכאב משקיף לי על הראש ועל העיניים התחושה היא שאני רוצה כל הזמן לישון קודם חשבתי שזה קשור לראש אשיתי סי טי לראש הכל בסדר עשיתי צילום צוואר הכל בסדר אני כבר לא יודעת מה הבעיה . כל הבדיקות דם מראות הכל בסדר אני כבר חסרת אונים מה עליי לעשות ?

22/11/2007 | 08:45 | מאת: עודד גבע

שלום לך, נראה שיש בעיה בעמוד השידרה הצווארי המשליכה לראש וגורמת ללחץ תוך גולגולתי על העצב הקרניאלי הקשור לעיניים. ניתן לטפל בכך בטיפול איזונים ידידותי עליו תוכלי לקרוא בכתובת הבאה: http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש