כאבי גב

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

10/11/2007 | 18:19 | מאת: דוד

שלום רציתי להיייעץ לגבי אדם צעיר מעל גיל 30 שיש לו כאבים בגב התחתון רק בישיבה בעיקר בישיבה בזמן נהיגה ואחר כך בזמן הליכה זה משתפר ועובר לחלוטין.זה נמשך כבר שנה?מה לדעתם הבעיה? דלקתית? מכנית?מה זה אומר שהכא מופיע רק בישיבה כבר שנה? מה צריך לעשות מלבד פנייה לאורטופד?

11/11/2007 | 08:11 | מאת: עודד גבע

שלום לך, נראה כי הבעיה נעוצה בעיקר במושב המכונית. כאשר מושב מכונית, ספה או כורסה משומשים היטב הכריות והקפיצים שלהם מתעוותים ומאבדים את התמיכה בגב. כאשר יש נטיה לכאבי גב תחתון זה יתבטא היטב בישיבה על מושבים אלה. אם אין ידך משגת להחליף את הריפוד, יש מושבים שניתן לשים על מושב המכונית והוא מספק את התמיכה הנדרשת. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש