צליפת שוט

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

25/10/2007 | 13:33 | מאת: DD

מה הטיפול המומלץ? ומי יכול לעשותו בחיפה? הפגיעה חלה לפני קצת פחות משנה ומאז אני סובלת מצואר תפוס ומכאבים בצואר, בכתפיים, בשכמות ובגב העליון - אבל רק בצד שמאל. ב- CT לצואר אובחנו 2 בלטים אחוריים מרכזיים קלים (C4-C5 ; C6-C7) ובלט אחד מרכזי עם לחץ על השק הדורלי (C2-C3).

28/10/2007 | 12:07 | מאת: עודד גבע

שלום לך, במצבך, הטיפול המומלץ ביותר הוא קרניו סקראל, שכן קשה מאד למצוא כירופרקט שהוא כל כך מיומן שיוכל לטפל בך ללא סיכון. בכתובת הבאה תוכלי לקרוא על הטיפול ואם תחפצי בכך, את מוזמנת גם ליצור קשר טלפוני לקבלת פרטים נוספים או לקביעת תור במרפאתי שבחיפה. http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש