שוק תפוס

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

19/10/2007 | 18:06 | מאת: בן 23

שלום,כאמור אני בן 23 וכבר הרבה זמן אולי שנה יש לי בוא נאמר לא ממש כאב אלא יותר אי נוחות באזור השוק רק בשוק אחת שמתבטאת בכמו כיווצים קטנים באזור מסוים בשוק כמו רעידות קטנות, בכל שעות היום אבל מופיע לסירוגין פעם כן ופעם לא. בנוסף,אני מרגיש צורך למתוח את כף הרגל בעקבות זה כאילו להביא אותה אלי והחוצה או למתוח כנגד קיר את השוק זה עוזר לשנייה ושוב חוזר.נסיתי מסז קרח שהמליצה לי ידידה ולא עזר.עד עכשיו התעלמתי ולא פניתי לשום גורם רופא או משהו אבל בזמן האחרון זה ממש מציק לי ולא נותן לי מנוחה. מה הבעיה ?בבקשה תציע לי דרך לפתור את הדבר הזה ולהעלים אותו מה לעשות? חוץ מזה אני בריא כשור ואין בעיות. תודה רבה מראש.ואם אתה צריך פרטים נוספים כדי לעזור לי בבקשה.

21/10/2007 | 13:18 | מאת: עודד גבע

שלום לך, אם הבנתי נכון, נראה כי יש לך מעין "קפיצות" בשריר הדו ראשי - שריר הקרסול. זה קורה. ייתכן שחסר לך קצת מגנזיום או ברזל. ייתכן שרופא המשפחה יוכל לעזור לך או נטורופט. נסה גם עיסוי עצמי עם שמן. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש