כאבי גב תחתון סובל מאוד.

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

12/03/2024 | 22:23 | מאת: עומרי

היי , לפני חודש וחצי עשיתי תנועה לא נכונה והתחיל לכאוב לי הגב תחתון כאבים בדרגה בינונית , לפני שבועיים פסקו הכאבים ואתמול הם חזרו בדרגת כאב גבוהה מאוד , אני לא יכול לשכב , לא יכול לשבת וכול פעולה שאני עושה כרוכה בכאבים , ( הכאבים הם חדים , כול תנועה שאני מזיז את הגב פתאום יש כמו דקירה כזאת , אני מרגיש את הדקירה הזאת בכול תזוזה) אני גם שחקן כדורסל ( מתאמן 5 פעמים בשבוע ) וכרגע אני לא יכול לשחק . השאלה שלי מה זה יכול להיות ? והאם רפואה סינית תעזור? תודה אשמח לתשובה.

רפואה סינית יעילה מאוד לטיפול בכאבי גב. בשילוב עם רפלקסולוגיה להפגת מתח וכאב זה יכול להקל מאוד אך כמובן לא בטיפול אחד ממליצה על 2 טיפולים בשבוע, במשך כמה שבועות ולפני שמגיעים למטפל ברפואה סינית כדאי לעשות בירור אצל אורטופד.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש