הקלה לכאבים מפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

12/03/2024 | 09:49 | מאת: אילנית

שלום, יש לי כאבים בכל הגוף הרופא אבחון פיברומיאלגיה, האם יש דרך להקל על הכאבים? תודה

פיברומיאלגיה היא מחלה לא קלה ומצריכה כוח רצון בכדי להרפא . פעילות גופנית יעילה מאוד וכן ייעוץ לתוספי מזון אצל נטורופטית. שיאצו יכול להקל על הכאב.וכן עיסוי ודיקור לסירוגין. ממלחצה לך לחקור ולשאול את היצרנים של תוסף מזון הנקרא קלציום אמורפי הוא נחקר עכשיו בבית חולים בהקשר לכאבי שרירים ממחלות .יכול להיות שהוא יחד עם תוספים אחרים ושינוי תזונה יכולים לעזור. הדרל ארוכה. בברכת בריאות ברוריה.

יברומיאלגיה היא מחלה לא קלה ומצריכה כוח רצון בכדי להרפא . פעילות גופנית יעילה מאוד וכן ייעוץ לתוספי מזון אצל נטורופטית. שיאצו יכול להקל על הכאב.וכן עיסוי ודיקור לסירוגין. ממלחצה לך לחקור ולשאול את היצרנים של תוסף מזון הנקרא קלציום אמורפי הוא נחקר עכשיו בבית חולים בהקשר לכאבי שרירים ממחלות .יכול להיות שהוא יחד עם תוספים אחרים ושינוי תזונה יכולים לעזור. הדרל ארוכה. בברכת בריאות ברוריה

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש