כאבי ראש

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

16/10/2007 | 21:44 | מאת: כפיר

שמי כפיר אני בן 25.10 הרגשתי לפני שבוע כאבי ראש חזקים ,לאחר שפניתי לרופא בעניין הכאבים לא נמצא משהו חריג. ביום חמישי האחרון הייתי בעבודה ובמהלך היום הרגשתי סחרחורות וכאבי ראש חזקים ( כמו פטיש בראש) ועד היום .. הופניתי לבית החולים ולאחר בדיקת ניורולוג נמצא תקין , נבדקתי ע"י אף אוזן גרון שמצא שיש לי בעיה בבלוטת הלימפה מצד שמאל + עלי לבצע בדיקת שמיעה BERA + יש לי חיידק הליקובקטר כבר יותר משנה אני מטופל ע"י אומפרדקס וטיפול אנטיביוטי האם זה יכול להיות הגורם לכאבי הראש , כי את הכאבים אני מרגיש בשעות הצהריים בצורה איומה .. אני שותה יותר מ 2 ליטר מים ביום האם עלי לעבוד פחות מ 8.5 שעות או שאין הגבלה ..

17/10/2007 | 08:28 | מאת: עודד גבע

שלום לך, בעיות שונות באוזן ובתעלת השמע בהחלט יכולות להיות גורם לכאבי ראש. עם זאת המשך לבדוק זאת דרך הרופאים המטפלים בך. אפשרות נוספת היא תגובה אלרגית לתרופה שאתה מקבל. בכל מקרה התייעץ עם רופאיך! אין סיבה רפואית להפחית את מספר שעות העבודה אלא אם כן תיפקודך לוקה בחסר בשל הכאבים. בהצלחה והחלמה מהירה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש