כאבי גב

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

30/09/2007 | 14:43 | מאת: אביעד

שלום רב, סובל מכאבי גב תחתון באים וחולפים מזה מספר שנים. בצילום נמצאה היצרות בין שתי החוליות התחתונות ביותר. פיזיותרפיה לא עזרה, ארקוקסיה כמה ימים פעם בחודש-חודשיים עוזר. הבעיה מתבטאת בעיקר במעבר מישיבה לעמידה ובהתכופפות. האם פלדנקרייז יכול לעזור לבעיה כזו ? תודה רבה

30/09/2007 | 14:49 | מאת: אביעד

שכחתי לציין שעשיתי גם כירופרקטיקה שעזרה במידה מסוימת אך נוצרה סכיאטיקה לרגל והפסקתי עם זה.

01/10/2007 | 12:41 | מאת: עודד גבע

שלום לך, פלדנקרייז יוכל לעזור אם יש לך סבלנות, כי ייתכן וזה יקח זמן מה עד לשינוי המיוחל. אם תרצה לזרז את התהליך תוכל לעשות זאת בטיפולי קרניו סקראל, עליו תוכל לקרוא בכתובת הבאה: http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש