כאבי ראש חוזרים

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

14/09/2007 | 15:52 | מאת: ליאור

שלום אני גבר בן 26 שסובל מזה חצי שנה מכאבי ראש חוזרים ונישנים הייתי אצל מספר רופאים בהם רופא משפחה נוירולוג עיניים א.א.ג ואורטופד ואפילו אלרגיה על מנת לראות למה הכאבי ראש לא עוברים ומה הגורם הסיטי ראש תקין אין לי סינוסיטיס ( לפי הצילום)וכל הבדיקות דם יוצאות תקינות,יש בעיה קלה של רירית באף נפוחה. האם יש לך מושג מה אפשר לעשות או דרך טיפול ?

15/09/2007 | 10:04 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך ושנה טובה, קודם כל חשוב לבדוק מניין באים הכאבים ואפשר לאתר את המקום. האפשרויות הן רבות. לצורך איבחון וטיפול ניתן לפנות למטפל מיומן בקרניו סקראל שזהו תחום התמחותו. על כך תוכל לקרוא בלינק הבא: http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx אם יהיו לך עדיין שאלות אתה מוזמן לפנות שנית. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש