תחושות מוזרות בראש??

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

24/09/2020 | 20:58 | מאת: רעות

שלום לפני 8 חודשים עשיתי תאונת דרכיל עם צליפת שוט טופלתי בפיזוטרפיה עם שיפור אחרי חזרה לספורט חזרו לי שוב תסימנים בעיקר הרגשות בראש של זרמים הרדמות במצח ותחושות משונות (גם הצוואר תפוס קצת) יש טעם לעשול בדיקוצ נוספות? דרכי טיפול נוספות? תודה

25/09/2020 | 07:35 | מאת: עודד גבע

שלום רב, אפשר לשלב עיסוי עדין לצוואר או אפילו כירופרקטיקה עדינה ויש גם משחות הומאופטיות לשחרור שרירים.

25/09/2020 | 11:26 | מאת: רעות

תודנ על נמענה השאלה מה עושים עם תחושת הזרמים והרגשות מוזאות בקרקםת ממה זה נובע

25/09/2020 | 14:11 | מאת: עודד גבע

הזעזוע הפתאומי שנגרם לעמוד השדרה הצווארי כתוצאה מהתאונה גרם למתח בשרירי הצוואר והם לוחצים על העצבים. התחושות שאת חשה הן תגובות עצביות ללחץ הזה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש