תאונת דרכים עם צליפת שוט

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

26/07/2020 | 19:49 | מאת: רעות

שלום לפני חצי שנה עשיתי תאונת שרכים עם צליפת שוט וכרית אוויר שנפתחה על פני. הרגשתמ יחזית בסדר לאחר מכן הצויאר כאב מאוד והגב ולאט לאט חזרתי גם לפעילןת גןפנית (עצימה) והתחילן לי תופעןת מאוד לא נעימות זרמים בראש התכווציות והרגשות מוזרות בצוואר כיום הפסקתי את הפעילןת המסבית מטוםל בפיזוטרפיה האם זה משהו שקשור לתאונה ? מזה הזרמים האלן זה אפילו לא כאב. תודה

27/07/2020 | 05:20 | מאת: עודד גבע

שלום רב, במקרים רבים מופיעים כאבים וסימפטומים אחרים זמן רב לאחר צליפת השוט. לכן מומלץ תמיד להתפנות למיון לבדיקה ולערב משטרה כדי שיהיה אישור רשמי לתאונה וכך אפשר לקבל טיפול ממומן גם זמן רב לאחר התאונה.

27/07/2020 | 10:40 | מאת: רעות

הייתי במיון ובכל אחרי התאונה והתחלתי גם פיזוטרפיה השאלה הכם תחושות הזרמים יכולות להיות בעקבות התאונה?

27/07/2020 | 15:43 | מאת: עודד גבע

כן.

27/07/2020 | 20:04 | מאת: רעות

מה הטיפול היעיל?

28/07/2020 | 05:19 | מאת: עודד גבע

כירופרקטיקה, קרניוסקראל.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש