כאבים באזור שכם שמאל

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

20/05/2020 | 14:44 | מאת: חיים

בן 38 סכרתי 20 שנה לא מעשן לא שותה A1C 7.2. בחודש האחרון יש לי כאב במיוחד כשאני מתקופף באזור השכם בצד שמאל הכאב הוא עמום מאוד כשאני לא מתקופף, אבל כאשני מתקוףף ההכאב הוא יחסית חד וממוקד בנוסף כאשני עושה פעולה של נשימה שאיפה עמוקה של כול הריאות האזור העגול שמסומן כואב לי באזור השכם מה זה יכול להיות? עשיתי תרגילים לשחרור השרירים באזור זה מסא'ז וזה לא עובר מה עלי לעשות הכאב מציק לי ודי חזק,מה זה יכול להיות? מצורף תמונה איזורי הכאב האזור העגול זה הכאב הממוקד האזור המאורך הכאב החלש יותר שגם כואב. תודה מראש.

20/05/2020 | 14:49 | מאת: עודד גבע

שלום רב, לא ניתן לאבחן את הסיבה מהתאור שלך. סביר שמקור הכאב הוא שריר כלשהו. ישנן בשוק משחות להקלת כאבים מקומית. נסה אחת מהן.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש