כאב בצווואר מקרין לראש ולאוזן

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

25/09/2019 | 20:10 | מאת: כאב בצוואר מקרין לראש ולאוזן

שלום עודד, אודה לתשובתך. במהלך אימון פילאטיס אתמול הרגשתי מתח הצוואר, כשקמתי מהמזרן הרגשתי לחץ באוזן ימין. וסיימתי את האימון בעדינות. התעוררתי הבוקר עם כאב בשני הצדדים בשרירי הscn ועם כאב ראש ברכה הימנית ומעל ארובת עין ימין. אודה מאד לתשובתך מה לעשות בנידון, אני מודאגת. תודה טובה

26/09/2019 | 08:32 | מאת: עודד גבע

שלום רב טובה, אין סיבה לדאגה. הגעת למאמץ יתר וזו התוצאה. תני לעצמך לנוח מפעילות זו לזמן מה והכאבים יחלפו מאליהם. להבא עבדי יותר ברכות. הגוף שלנו עדין משאנו חושבים. שנה טובה!

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש