בעיות אורטופדיות

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

17/05/2019 | 10:30 | מאת: שרונה

שלום אני חולה במחלת פרקים מקבלת טיפול אבל עדיין סובלת כאבים במיוחד בקימה בבוקר ואני מבקשת לשאול לגבי מזרן אותו אני רוצה לרכוש האם אתה יכול להמליץ ואני לא מתכוונת לשם של חברה אלא מה רצוי לרכוש מזרן קפיצים עם ויסקו או מזרן קפיצים עם לטקס,או מזרן גודנייט,מה הכי מומלץ מבחינה אורטופדית ופחות יכול לגרום לכאבים. מאוד מבקשת את דעתך בתודה מראש שרונה

18/05/2019 | 08:06 | מאת: עודד גבע

שלום רב, לצערי אינני יכול להמליץ על מי מהם כי אינני מכיר אותם. תחום זה אינו בהתמחותי. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש