כאב צוואר עליון ליד בסיס הגולגולת אשר מקרין להליכה

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

25/02/2019 | 16:04 | מאת: רות

שלום רב,פונה בשם אימי בת 95 כולל קוצב לב. מזה 3 שנים סובלת מכאב צוואר עליון ליד בסיס גולגולת . לאחרונה מונע ממנה ללכת לטווח ארוך . הרופא נתן לה לקחת כדור זלדיאר אולם זה לא עוזר. היא רוצה ללכת ופשוט לא יכולה. היינו במרפאת כאב אמרו לנסות אקמול.ברגע ששומעים הגיל. זה בעייה. יש הצעה? פתרון?תודה רבה

26/02/2019 | 07:05 | מאת: עודד גבע

שלום רב, אכן, בגיל כזה הגורמים לכאבים יכולים להיות רבים אך הטיפולים האפשריים מעטים מאד כך שאינני יכול להמליץ, במיוחד כשאינני מכיר את תיקה הרפואי.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש