טיפול במכשיר TENS להקלת כאב צוואר

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

21/12/2018 | 00:12 | מאת: טלי

שלום רב, עקב כאבי צוואר הופניתי לפיזיותרפיה בה השתמשו במכשיר TENS על הצוואר על מנת להקל את הכאב בנוסף לתרגילים. בפעם האחרונה שהשתמשו במכשיר עליי הוא גרם לכאבים חזקים מאוד בצוואר, לפעימות בראש ולכאבים חלשים בחזה. האם מסוכן להשתמש במכשיר זה בצוואר? האם יש סיבה לדאגה כי שמו את האלקטרודות על איזור מסוכן? קראתי כי אסור לשים את האלקטרודות בצידי הצוואר ובקדמת הצוואר אך מה קורה במידה וכן שמים אותן שם?

21/12/2018 | 07:36 | מאת: עודד גבע

שלום רב, אינני מכיר את המכשיר דיו כדי לתת חוות דעת אך אם את מרגישה את מה שהרגשת דווחי על כך לממונים ואולי ישנו משהו בטיפול או אף יפסיקו אותו.

21/12/2018 | 13:59 | מאת: טלי

תודה, ניתן למחוק את השאלה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש