כאב תפוס רדום באזור החזה

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

28/09/2017 | 10:52 | מאת: אבי

לפני חצי שנה קיבלתי מכה באזור החזה בדיוק איפה שהצלעות מעל הבטן, מאז ועד היום יש לי שם כאב רדום כזה, כאילו האזור תפוס, ולפעמים גם מגרד כזה עם זרם חלש שמגרד, הלכתי לכל הרופאים שיש, נורולוג של עצבים, רופא משפחה, כירורג, ואז עוד פעם רופא משפחה והוא שלח אותי לבדיקת מיפוי עצמות והכל בסדר, ואז שלחו אותי לרופא בטן גסטרו, והוא עשה לי בדיקת גסטרוקופי ומצא דלקת, הוא נתן לי תרופה שנקראת אומפרדקס, וגם אחרי 30 יום שלקחתי אותה הכאב לא חלף, מה זה יכול להיות הכאב התפוס הרדום הזה?, זה פחות כאב זה יותר כאילו יש לי שם משהו רדום תפוס כזה, אשמח לעזרה

29/09/2017 | 07:44 | מאת: עודד גבע

שלום רב, יתכן בהחלט שנוצרה שם דלקת והיא הסיבה לכאב. ישנה משחה הומאופטית ללא תופעות לוואי שניתן למרוח על המקום גם 3 פעמים ביום. היא נקראת טראומיל וניתן להשיגה בבתי מרקחת המוכרים מוצרים הומאופטיים ללא מרשם רופא. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש