כאב בגב תחתון/ גב תחתון "תפוס"

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

30/07/2007 | 10:04 | מאת: לאורי

שלום למומחים, באיזה תרופה אפשר להשתמש לטיפול ב- כאב בגב תחתון/ גב תחתון "תפוס" (ולפעמים זה קורה בחלק העליון של הגב, קרוב יותר לצוואר), דוגמת המשחות voltaren או ben gay , אך יותר אפקטיביות מהן, ופחות מסריחות מ- ben gay. ועדיפה תרופה העשוייה מחומרים טבעיים. בתודה.

30/07/2007 | 11:04 | מאת: עודד גבע

שלום רב, כאב גב רגיל יחלוף מאליו גם ללא טיפול תרופתי כלשהו. ניתן קצת לחמם את המקום, לבקש ממישהו לעסות מעט וזה הכל. אם ברצונך להוסיף בכל זאת משחה לטיפול מקומי, ניתן למרוח מעט וויקס או כל משחה אחרת, שמחממת את המקום, שניתן להשיג בבתי מרקחת ורשתות הפארם ללא מרשם רופא. וולטרן אינה מומלצת בכל מקרה, כי היא גורמת לתופעות לוואי במקרים מסויימים. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש