שאלה?

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

25/12/2006 | 10:49 | מאת: עמית

שלום, בעקבות בעיית קוורנומת במוח (כלי דם קטנים נוספים) אני סובל מכאבי ראש. האם יש פתרון ברפואה סינית לנושא זה? האם דיקור יכול להועיל ואם כן האם אתה מכיר מישהו שבאמת טוב ויכול להועיל במצבים כאלה תודה מראש עמית

25/12/2006 | 18:00 | מאת: ימין אבישי

עמית שלום הרפואה הסינית מטפלת בסוגים רבים של כאבי ראש ובכללם כאב ראש מיתחי TENSION HEADACH ,כאב ראש מיגרני וכאב ראש מיקבצי CLUSTER HEADACHA . עוד לא ניתקלתי בכאב ראש כתוצאה מהבעיה הספציפית שלך כך שקשה לי לענות בוודאות אבל למען האמת אינני רואה סיבה מדוע הרפואה הסינית לא תוכל לטפל ביעילות גם בכאב הראש מהסוג המסוים שלך. תוכל לקרוא כתבה שכתבתי שכוללת תיאור מחקר בנושא בכתובת http://www.doctors.co.il/xID-5174,xCT-81,m-Doctors,a-Article.html אני ישמח לטפל בך. המרפאה שלי נמצאת ברמת חן ברמת גן על גבול תל אביב. אם אתה לא גר באיזור אז כתוב לי מהיכן אתה ואנסה להמליץ על מטפל באזורך. בברכה ימין אבישי

מנהל פורום רפואה סינית