בצקת לימפתית

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

24/10/2006 | 09:08 | מאת: ל

שלום רב, בת 16, בצקת לימפתית ראשונית ברגל במצב קל. האם יש מענה ברפואה הסינית לבעיה זו? בכבוד רב.

24/10/2006 | 11:17 | מאת: ירון

דיקור עשוי לסייע רבות לשיפור הניקוז הלימפטי . לעיתים משלבים גם תרופה הומיאופתית כגון לימפומיוזוט וסירקולו אינגיל .

24/10/2006 | 12:50 | מאת: אבישי ימין

שלום אחד הדברים שחולי לימאדמה צריכים לשמור זה להזהר שלא להחתך ולשמור על שלמות העור מפני שכול חתך תחך קטן יכול לאפשר חדירה של חיידקים לתוך הבצקת דבר שעלול להחמיר את הבצקת. בטיפול בדיקור סיני ישנה החדרה של מחטים לתוך הגוף וכך בעצם מתבצע ניקוב של העור מה שכאמור אסור לחולי ליפאדמה. לעומת זאת השיטות הטיפוליות של הרפואה הסינית אינן מסתכמות בדיקור סיני בלבד וניתן גם להשתמש בצמחי מרפא שלהערכתי יהיו לעזר אף יותר מהדיקור לוא ניתן היה להשתמש בו השימוש בצמחי מרפא הוא יומיומי ולטווח ארוך בברכה ימין אבישי

מנהל פורום רפואה סינית