אדמומיות בלשון

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

11/12/2006 | 16:58 | מאת: טליה

שלום רב, לבעלי הופיע לפני כשבוע כתם אדום בקדמת הלשון והוא טוען שמרגיש תחושה קלה של נימול. על איזו בעיה תופעה כזו יכולה להצביע ? תודה רבה, טליה

12/12/2006 | 16:35 | מאת: אבישי ימין

היי טליה לפי הרפואה הסינית ,הלשון היא ההתבטאות החיצונית של הלב כאיבר פנימי ואדימות של הלשון מראה על חוסר איזון חם באופיו.... כלומר, אם בעלך היה ניגש לטיפול ברפואה סינית האבחנה היתה "חום בלב" . זה לא אומר שלבעלך יש חס וחלילה בעיה לבבית זה פשוט שמה של האבחנה הסינית. זה יכול להיות מלווה בקושי להרדם, לחיים אדומות, טעם מר בפה, דפיקות לב מודעות, תחושת חום אבל זה לא חייב בברכה ימין אבישי

מנהל פורום רפואה סינית