יובש בעיניים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

05/12/2006 | 18:17 | מאת: צפורה

כל תחליפי הדמעות לא עזרו ולכן אבקש לדעת אם יש פתרון ליובש בעיניים על ידי דקור ברפואה סינית או אחרת?

06/12/2006 | 09:29 | מאת: אבישי ימין

ציפורה שלום הרפואה הסינית יכולה בהחלט לטפל ביובש בעניים. מספר הטיפולים הדרושים יקבעו בהתאם למשך זמן היובש ולסימנים מלווים. דרך העבודה של הרפואה הסינית שונה מזו של תחליפי הדמעות שבאים רק ללחלח את העין בצורה מקומית. הרפואה הסינית באה לטפל בגורם הראשוני שגרם להופעת היובש מלחתחילה וכך לפתור את הבעיה. בברכה ימין אבישי

מנהל פורום רפואה סינית