חיזוק מערכת החיסון

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

22/11/2006 | 12:44 | מאת: מירה

שלום רב, קניתי בבית מרקחת הומאופטי טיפות לחיזוק מערכת החיסון (לביתי בת השנה וחצי), הטיפות מכילות אכינציאה, פרופוליס ועוד מיני צמחים לחיזוק. הרוקח אמר לתת חצי כפית ליום. שמעתי שרצויי לתת למשך כל החורף את הטיפות ולהגדיל ל-3 פעמים ביום במקום פעם אחת. האם זה נכון? האם יש סכנה בעודף מהתמיסה? אני מפחדת לתת לה יותר ממה שמותר ולגרום לנזק. תודה רבה.

22/11/2006 | 18:04 | מאת: אבישי ימין

שלום מיה הייתי רוצה לעזור אבל אני מטפל ברפואה סינית ולא בהומאופטיה. תנסי בפורום הומאופטיה. אם יהיה לך שאלות בתחום הרפואה הסינית אל תהססי לשאול אבישי

מנהל פורום רפואה סינית