לאבישי שלום

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

02/08/2007 | 19:37 | מאת: חוה

זה קישור לשאלה ותגובה נוספת לתשובתך תודה http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-1730,xPG-11,xFT-5079,xFP-5076,m-Doctors,a-Forums.html

02/08/2007 | 22:10 | מאת: אבישי ימין

שלום לא אמרתי שטיפול צמחי הוא טיפול עקרי. אמרתי שיש אפשרות להשתמש בשני התחומים. לפעמים הטיפול בדיקור יותר מתאים ולפעמים הטיפול בצמחים יותר מתאים, זה נקבע לפי האבחנה. אני מניח שהמטפלת בחרה בכלים הטיפוליים האלה על סמך אבחנה אישית ואני מציע לך לעקוב אחר בקשותיה. בברכה אבישי

05/08/2007 | 13:10 | מאת: חוה

אולי בכל זאת תיתן לי את השם של הצמח סיני שיכל לעזור לי לרמת חומציות בקיבה אני בכל מיקרה לא ממשיכה אצל המטפלת גם כי אין לי כסף וגם כי כמו שצינתי היא לא היתה עדינה איתי אם המחטים תודה

מנהל פורום רפואה סינית