ניפוח יתר ריאתי

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

20/11/2006 | 21:37 | מאת: אור

שלום! בצילום חזה שביצעתי היום.התשובה היא: ניפוח יתר ריאתי,,,,,,,,,אין עדות לתסנין,,,,,,,,,,,, צל הלב לא מוגדל. לפי מיטב ידיעתי זה יכול להעיד על מחלת האמפיזמה. האם אני צודקת?ואם כן האם לרפואה הסינית יש מענה לזה? אני מעשנת ,,,,,,לא הרבה,,,,,,חייבת להפסיק,,,,,,לוקחת זאת כפרוייקט. תודה

21/11/2006 | 16:21 | מאת: אבישי ימין

שלום אור השם העברי של אפמיזמה הוא נפחת לכן ניפוח יתר ריאתי כנראה מרפאה על אמפיזמה. אמפיזמה קוראת פעמים רבות כתוצאה מעישון לכן מאוד חשוב לך לעמוד בפרויקט. כן לרפואה הסינית יש רבות מה לעזור במקרי קוצר נשימה ואמפיזמה. גם דיקור סיני וגם צמחי מרפא סינים יכולים לעזור. לשאלות נוספות אל תהססי לכתוב בברכה ימין אבישי

מנהל פורום רפואה סינית