אדנואיד מוגדל

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

26/07/2007 | 00:45 | מאת: נטלי

שלום ביתי בת שנתיים וקצת מאובחנת עם אדנואיד מוגדל רציתי לדעת האם ידוע לך אם יש קשר בין אלרגיה למזון או בכלל אלרגיה לבין תופעה זו? והאם קיים טיפול ברפואה הסינית לאבחנה זו? תודה מראש

26/07/2007 | 23:23 | מאת: אבישי ימין

שלום נטלי שקד שלישי(אדנואיד)יכול להתנפח עד כדי כך שהוא לגרום לילד לנשום מהפה ולא מהאף, בנוסף המעבר הצר שנוצר יכול להפוך לקרקע פוריה לזיהומים. כעקרון ניתן לטפל באדנואיד ברפואה הסינית אולם לא תמיד מושגות התוצאות הרצויות. על מנת למצא את מלוא הפוטנציאל של הטיפול יש לערוך לפחות 10 מפגשים ורק לאחר מכן למדוד את רמת ההטבה. כמו כן יש לזכור שניתוח זו לא אופציה אידיאלית בברכה ימין אבישי המרכז הקהילתי לרפואה סינית www.kehilaty.com

22/12/2007 | 21:49 | מאת: אנג'

שלום רב, בני בן ה-5.5 סובל מנזלת באופן קבוע, בצילום שנעשה לו הובחן אדנואיד מוגדל והומלץ על ניתוח. אני לא ממהרת לעשות לו ניתוח ומעוניינת לברר אם יש תחלופות נוחות יותר על מנת להקל עליו את הנשימה . אשמח מאוד לקבל מידע בנושא ולברר מה עלולה להיות הסיבה להתפ' אדנואיד והאם הנזלת היא תופעה בלתי חולפת לכך ? תודה מראש

מנהל פורום רפואה סינית