הייתי רוצה לקבל דעה של אדם מוסמך

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

25/07/2007 | 11:36 | מאת: רונן

שלמד את נושא הרפואה הסינית וצמחי המרפא לגבי שילוב קבוע ולא מותאם של צמחים כפי שנטען במשקה בשם אינטרא ובכלל. האם יהיה נכון להסיק שכל משקה המותאם מראש ולא ספציפי לבעיות של המטופל הוא אינו יעיל בצורה טובה וזוהיא למעשה סוג של ירייה באפלה ללא דרך לכוונן את הטיפול כלומר אולי יעזור ואולי לא ואם כן יכול להיות שלאחר תקופה ארוכה מאוד. ובכלל כל דעה בנוקע למשקה תתקבל בברכה מלבד ממפיצים ( איני מעוניין לקנות ). תודה.

26/07/2007 | 22:52 | מאת: אבישי ימין

שלום הרפואה הסינית אינה עוסקת בשום משקה. אין דבר כזה ברפואה הסינית. יתכן שמדובר במשהו שהוא חלק מרפואת צמחי המרפא המערבים. במידה וכן תוכל לימצוא לכך תשובות בפורום נטורופתיה. במידה וזה אמור להיות לקוח מהרפואה הסינית, לא הייתי סומך על זה בשום אחוז אבישי

מנהל פורום רפואה סינית