כאבי ראש כרוניים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

24/07/2007 | 12:22 | מאת: גיא

אני סובל כשנתיים מכאבי ראש בעקבות מכה שקבלתי. מדובר על כאב קבוע שרק שינה מורידה את עוצמתו. עשיתי CT ו MRI שהיו תקינות. הייתי אצל 3 ניורולוגים שלא הצלחו למצוא פתרון בעזרת התרופות שקבלתי. ניסיתי מאסג' טווינה , טיפול הומופטי , דיקור , צמחים סיניים ועוד. רציתי לדעת אם יש לך רעיון נוסף מה אפשר לעשות? אני חושב שאולי בעקבות המכה הייתה תזוזה קטנה של הגולגולת , האם יש טעם לעשות דיקור גולגולת ( למרות שעשיתי כבר דיקור כללי )? אני מתגורר בהוד השרון. תודה מראש על תשובתך

24/07/2007 | 23:41 | מאת: אבישי ימין

שלום למרות שאינני עוסק בדיקור גולגולת, אינני חושב שיש לכך טעם למרות שיתכן שיש דברים שאני לא יודע. שני התחומים המשלימים הטובים ביותר בטיפול בבעיה שציינת הם דיקור, כירופרקטיקה. במידה ולא ניסית כירופרקטיקה אז לך על זה. בנוסף במידה והתיאשת מהר מדי מהדיקור, שווה לך לנסות שוב כי דיקור בדר"כ מאוד יעיל בטיפול במצב שציינת אבישי

מנהל פורום רפואה סינית