סוכרת, לחץ דם גבוה וכולסטרול

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

30/06/2007 | 21:24 | מאת: בת מודאגת

אימי בת 65 סובלת מסוכרת 135, לחץ דם גבוה וכולסטרול האם יש משהו ברפואה הסינית שיכול להוריד סוכרת לחץ דם וכולסטרול? תודה על תשובתך

01/07/2007 | 11:46 | מאת: ירון

לו היית מציינת את הערכים היה ניתן להמליץ על טיפול הולם . בכללי הרפואה הסינית איננה טיפול הבחירה במצב אותו את מתארת מטעמי עלות/יעילות/תועלת. יש לפנות לרופא ע"מ לאזן את לחץ הדם תרופתית לפנות לנטורופת/תזונאי לטפל ברמות הסוכר והכולסטרול

01/07/2007 | 16:20 | מאת: אבישי ימין

שלום הרפואה הסינית כן מטפלת בסכרת ויתר לחץ דם אולם התוצאות בדר"כ לא מחזיקות זמן רב לכן יש לבצע את הטיפול על בסיס קבוע בברכה אבישי

04/07/2007 | 15:12 | מאת: מוטי

לאבישי יש מושג " מטפלת " ויש מושג " מטפלת בהצלחה " במקרה זה הרפואה הסינית איננה מטפלת בהצלחה מספקת לכן איננה הטיפול המועדף . הייתי מצפה לתשובה ברורה יותר ממך לקהל הגולשים .

מנהל פורום רפואה סינית