לחץ דם מאוד נמוך ודופק חזק ברכה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

28/06/2007 | 15:39 | מאת: miriam

שלום, אני בת 67 עם לחץ דם נמוך בד"כ, ללא תרופות. היום לא הרגשתי טוב ובדקתי והיה לי 65/114 חולשה, ודפיקות חזקות ברכות. פעם כבר התעלפתי לאחר הרגשה כזו ונבדקתי יסודית והכל תקין באופו כללי. האם התופעה מוכרת ומה עלי לעשות?

29/06/2007 | 17:07 | מאת: אבישי ימין

שלום מרים מצטער על התגובה המאוחרת אני מציע לך לשוב ולהפגש עם רופא המשפחה ולברר את הסוגיה. במידה וחלף השלב האקוטי, את יכולה להתחיל ל ש ל ב את טיפולי הרפואה הסינית עם הרפואה המודרנית בעיקר בעיקרון של תמיכה בגוף תמיכה ברמות הדם וניסיון להעלאת לחץ הדם. אני לא רוצה להבהילך אבל, אירוע מוחי הוא הוא דבר נפוץ בקרב אנשים מבוגרים ונפוץ הרבה יותר אצל אנשים שסובלים מסחרחורות או התעלפויות כך שמוטב למנוע את המאוחר ולהתחיל בטיפול בהקדם בברכה אבישי

מנהל פורום רפואה סינית