פריון

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

17/11/2006 | 23:44 | מאת: טלי

שלום, מסתבר שאיכות הזרע של בעלי אינה טובה (יש מעט תאים חיים ואף הם בתנועה חלשה). הייתי רוצה לדעת האם יש מזון שמשפר איכות זרע? הצעות אחרות מתקבלות בברכה תודה

18/11/2006 | 12:02 | מאת: אבישי ימין

טלי שלום הטיפול של הרפואה הסינית בחוסר פיריון פחות מתמקד בתזונה . האמצעי העיקרי הוא צמחי מרפא והאמצעי המישני הוא דיקור סיני. במחקרים שנעשו בגרמניה יצא ששילוב של הטיפול הקונבנציונאלי המודרני יחדיו עם דיקור סיני מעלה כמעט פי שתיים את רמת ההצלחות בנשים שסובלות מחוסר פיריון. אז נכון זה נשים..... אבל זה יכול להסביר בכלליות על היעילות של הרפואה הסינית בנושא. אם יש לך אנגלית מספיק טובה ובה לך לעיין בהם אז תוכלי לקרוא את סיכומי המחקר בכתובות הבאות: מחקר 1 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?db=pubmed&cmd=Retrieve&dopt=AbstractPlus&list_uids=16616748&query_hl=7&itool=pubmed_docsum מחקר 2 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?db=pubmed&cmd=Retrieve&dopt=AbstractPlus&list_uids=16616748&query_hl=7&itool=pubmed_docsum בהצלחה ימין אבישי

מנהל פורום רפואה סינית