לשון רגישה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

08/04/2007 | 12:53 | מאת: שירי

שלום ! זו הפעם השניה שיש לי תחושה מוזרה בלשון. כאילו כמו של כוויה. כשביקרתי אצל רופא המשפחה הוא אמר שאין לרפואה הקונבנציונלית פתרון אבל נדמה לי שאמר שזה נקרא לשון חלקה . זה נראה כמו מעין פטריה , באמצע הלשון , כאילו שאין חיספוס כמו שאר הלשון וכל האיזור הזה מאוד רגיש . זה בא והולך ואני לא יודעת ממה זה. רופא המשפחה זרק לי שלרפואה הסינית יש הסברים לזה... אבל לא פירט.

08/04/2007 | 14:53 | מאת: אבישי ימין

שלום אני מניח שרופא המשפחה שלך אמר שלרפואה הסינית יש הסבר לזה מכיוון שאחת האבחנות הבסיסיות ביותר ברפואה הסינית נעשית דרך התבוננות על הלשון. איזורים מסוימים בגוף הלשון משקפים את מצבם האנרגטי של איזורים ואיברים מסוימים בגוף האדם. לעומת זאת זה לא אומר שלרפואה הסינית פתרון לכול הבעיות הבריאותיות האפשריות שקשורות ללשון למרות שבהחלט אפשר לנסות. קשה לי להרחיב מעבר מכך מבלי לראות את הבעיה בעיני בברכה ימין אבישי

מנהל פורום רפואה סינית