ריח של גופרית

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

07/04/2007 | 23:50 | מאת: צפונית

בחודשיים האחרונים הבחנתי שבעת המקלחת יש לי ריח של גופרית מהעור במגע עם מים לפני ההסתבנות ,האם זה קשור לחוסר או עודף בגוף או סמפטום של מחלה כלשהי?הריח על פני העור לא במקומות אופיניים,[לא שיניתי את התזונה ] יש קשר למערכת העיכול והקיבה כי יש לי נפיחות בבטן [היה לי בעבר הליקובקטיר]שטופל X3 מחזורי טיפול

08/04/2007 | 14:44 | מאת: אבישי ימין

היי הרפואה הסינית מתיחסת לריחות בעת האבחנה. קשה לי להגיד לך לגבי אחוזי הצלחת הטיפול מכיוון שזוהי לא תופעה נפוצה אבל בהחלט יכול להיות שטיפול ברפואה סינית יכול לפתור את הבעיה. להלן רשימה קצרה של ההתיחסות לריחות ע"פי הרפואה הסינית: ריח של ריקבון או אלכוהול מתיחס לחוסר איזון של הכבד ריח של שרוף מתיחס לחוסר איזון של הלב ריח מתקתק התיחס לחוסר איזון של מערכת העיכול ריח של חולדה מתיחס לחוסר איזון בריאות ריח של ריקבון , ריח של שתן, מתיחס לחוסר איזון של הכליות בברכה ימין אבישי

מנהל פורום רפואה סינית