יובש בעיניים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

02/04/2007 | 14:39 | מאת: anat

אני סובלת למעלה משנה מיובש בעיניים אני בת 31 לאחר 2 לידות כמה חודשים לפני שהתחלתי לסבול מהיובש התחלתי להשתמש בההתקן מירנה האם נראה לך שיש קשר בין התקן ליובש והאם יש לך המלצה לטיפול/תזונה תודה וחג שמח

03/04/2007 | 14:29 | מאת: אבישי ימין

שלום ענת במידה והיובש בעניים החל סמוך ללידה האחרונה, ייתכן והוא נובע מאיבוד גדול של דם בזמן הלידה שהגוף לא הצליח להתגבר עליו. לפי הרפואה הסינית ישנו קשר ישיר בין כמות הדם בגוף ולליחלוח העינים. אינני יודע בקשר להתקן. הרפואה הסינית יכולה לטפל במצב אותו את מתארת. הטיפול נעשה בעיקר ע"י דיקור סיני וצמחי מרפא סינים. במידה ואת רוצה טיפול תזונתי אני ממליץ לך לפנות לנטורופתיה (תחום נפרד מהרפואה הסינית) בברכה ימין אבישי

03/04/2007 | 18:56 | מאת: anat

תודה על תשובתך המהירה היובש החל שנה לאחר הלידה האם רצוי לבצע דיקור רק בסמוך לעיניים או שיש מקומות נוספים תודה וחג שמח

מנהל פורום רפואה סינית