ראייה כפולה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

31/03/2007 | 13:24 | מאת: אורי

בני בן ה-33 סובל מזה שבועיים מבעיית ראיה כפולה. הרופאים כמעט משוכנעים שהוא סובל ממיניסטנייה גרביס בשריר עין ימין וזאת למרות שבבדיקת הדם לא נמצאו נוגדנים האם לרפואה הסינית יש תשובה לבעיה ? לתשובתך אודה ( ראש תקין CT )

01/04/2007 | 14:56 | מאת: אבישי ימין

שלום הרפואה הסינית מטפלת ביעילות רבה במיאסטמיה גרביס. במחקר שכלל 128 חולים הגיעו לטטוח תרפויאתי של יותר מ90%. במחקר נעשה שילוב של דיקור עם צמחי מרפא סינים. עם קצת אנגלית טובה תוכלי לעיין בתמצית המחקר בקישור למטה בברכה ימין אבישי http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?db=pubmed&cmd=Retrieve&dopt=AbstractPlus&list_uids=16739848&query_hl=2&itool=pubmed_docsum

02/04/2007 | 09:21 | מאת: אורי

האם אתה יכול להפנות אותנו למטפל מומחה למחלת המיאסטמיה גרביס ? תודה.

מנהל פורום רפואה סינית