מיגרנה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

07/11/2006 | 21:54 | מאת: קרן

שלום, בעלי סובל ממיגרנות בתדירות גבוהה (1-2 פעמים בשבוע), התקף המיגרנה חולף לאחר שהוא נוטל ZOMING, למרות זאת אני נלחצת מאוד בכל פעם שהוא נוטל אותה ולכן רציתי לדעת האם יש טיפול שיכול להחליף את הכימיקלים הנוראיים האלה. (אנא אם אפשר להמליץ לי על מטפל או מרפאה בניו יורק שיכולים לעזור לו). תודה.

08/11/2006 | 12:05 | מאת: אבישי ימין

היי קרן לרפואה הסינית יש הבחלט מה להציע בנושא. גם טיפול בדיקור וגם טיפול בצמחי מרפא יעילים מחקרית בטיפול במיגרנה. את יכולה לעיין בכתבה שכתבתי בנושא שכולל תיאור מחקר על מיגרנות בכתובת http://www.doctors.co.il/xID-5174,xCT-12,m-Doctors,a-Article.html לגבי המלצה בניו יורק..... זה קצת קשה בברכה ימין אבישי

מנהל פורום רפואה סינית