צואה מיובשת, מעיים קפואים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

16/03/2007 | 18:24 | מאת: איריס

שלום! קראתי את הכתבה תקוע בשירותים,ורציתי לשאול,האם שתיית מים קרים מאוד(עם הרבה קרח)לא בריאה וגורמת לעצירויות ולבעיות אחרות במעיים ו\או כיבה תודה!

17/03/2007 | 10:40 | מאת: אבישי ימין

שלום דבר ראשון שרציתי להגיד זה שאני לא קראתי את הכתבה. שנית, באופן כללי קור מרובה הוא לא דבר טוב למערכת העיכול אולם לדוגמא ביום קיץ חם אין דבר יותר מרענן מכוס מים עם קרח...... כך שזה מאוד תלוי, חוץ מיזה שבמידה ואת מרגישה שגופך מעדיף לשתות קר אז כמובן שיש להשמע לו אולם בכול אופן לא להגזים ובוודאי שלא בימים קרים אבישי

17/03/2007 | 16:42 | מאת: רחל

באיזה צמחים ניתן להשתמש כדי להתגבר על העצירות. בכתבה היה כתוב על צמחים ונראה היה שכולם יודעים במה מדובר

18/03/2007 | 22:58 | מאת: אבישי ימין

שלום אחת הבחינות שהרפואה הסינית שונה מהרפואה המודרנית היא שמרשמי הרפואה הסינית מותאמים באופן אישי לכול מטופל ומטופל מכיוון שעצירות לדוגמא יכולה לנבוע על פי הרפואה הסינית מיותר מסיבה אחת ולכן יש להתאים מירשם מתאים לכול מטופל. במילים אחרות, לאו דווקא ששני אנשים שסובלים מעצירות יקבלו מירשם דומה. לא מצוינים שמות הצמחים מכיוון שעל מנת לקבל מרשם צמחים את צריכה לגשת למטפל ברפואה סינית שרק הוא מוסמך להרכיב לך מירשם מתאים. בברכה ימין אבישי

מנהל פורום רפואה סינית