בנוגע לבעיית או.סי.די

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

15/03/2007 | 20:35 | מאת: חרות

אני סובלת מבעיה של אובססניייה כפייתית , ורציתי לדעת אם יש טיפול צמחי לבעיה , חוץ מהדיקור , הבעיה עוסקת בבדיקה חוזרת ונשנית של הגוף מפחד מגושים ומחלות

16/03/2007 | 17:06 | מאת: אבישי ימין

שלום חרות ניתן לטפל ב OCD ע"י דיקור סיני אולם הכלי הטיפולי העקרי של הרפואה הסינית הוא דווקא צמחי מרפא כך שכן ניתן לטפל ע"י צמחים. לגבי מידת ההצלחות, ברוב המקרים אין ריפוי מוחלט אולם מאידך ברוב המקרים חל שיפור לעיתים גדול לעיתים פחות. בברכה ימין אבישי

24/03/2009 | 02:06 | מאת: אבי

שלום חרות על סמך ניסיוני, אני יכול לומר לך שהשיטה היעילה ביותר לטיפול ב OCD, נקראת CBT, הכוונה לטיפול פסיכולוגי בשיטה באויוריסטית קוגנטיבית. אני ממליץ לך להיכנס לאתר: "תפוז אנשים" לפורום "OCD טורדנות כפייתית", תוכלי להשתתף בפורום ולהפנות שאלותיך לאנשים שסובלים מהבעיה הזאת. לילה טוב אבי

מנהל פורום רפואה סינית