כולסטרול

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

12/03/2007 | 10:23 | מאת: שרונית

בעלי בן 57 לארונה בבדיקות דם התגלה כולסטרול 52 - LDL- 146 hdl טרגליצידים- 74 וכללי 213 . ברצוני לדעת האם לקיחת ויטמינים שאמורים להוריד כולסטרול, יכולים באופן זמני לעלות אותו. התזונה שלו תקינה ללא שומנים ובשר האם זה אומר שאין מנוס ויצטרך לקחת כדורים?

12/03/2007 | 14:27 | מאת: אבישי ימין

שלום הרפואה הסינית לא מתעסקת עם מתן ויטמינים לכן אני לא יכול לעזור לך. אני מציע לך לחפש ברשימת הפורומים באתר את הפורום המתאים ולשאול שם אבישי

12/03/2007 | 19:08 | מאת: צחי שגב

לרוב ויטמינים ותוספים מועילים. יש לבדוק מה הבעיה ואז להתאים את התוסף הנדרש, אך יש לקחת בחשבון כי יתכן והפסקה של התוסף יחזיר את הכולסטרול (אם ירד) לערכו הגבוה. לדעתי, טיפול ברפואה סינית עם אבחון נכון וטיפול נכון הכולל דיקור וצמחי מרפא, עם הוראות תזונה נכונות, יכול לשפר בצורה ניכרת את מצבו. אשמח להמליץ על מטפל באזור מגורכם. בריאות, צחי.

13/03/2007 | 10:19 | מאת: ירון

תמונת הכולסטרול גבולית מבחינת הכולסטרול הרע . דיקור איננו הטיפול המועדף . שלב א בטיפול הוא תזונה נכונה ומשטח מוגבר של פעילות גופנית . תוספים המסיעים להפחתת הLDL כולסורול הם : פנתטין , פוליקוסנול , כרום , ניאצין , ויטמין C ושמן דגים .

מנהל פורום רפואה סינית