לחץ דם

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

01/03/2007 | 20:54 | מאת: שלמה

אני בן 54, התחלתי טיפול בדיקור סיני, הובטח לי שהדיקור יאזן את לחץ הדם, וגם "ידאג" בתום מספר טיפולים שיהיה מאוזן באפן קבוע ללא צורך יותר בתרופות. אני נוטל TRITAS COMP 2.5MG פעם ביום. האם זה אמיתי או שרלטנות?

02/03/2007 | 07:42 | מאת: ירון

עצם ההבטחה לריפוי מלא ( כפי שהנך טוען ) היא שרלטנות . דיקור אינו יכול להחליף את הטיפול התרופתי ביתר לחץ דם . לעיתים משתמשים בדיקור או תוספי תזונה על מנת לעזור לתרופה להגיע ללחץ מטרה טוב יותר , או להפחית לביליות ( תנודתיות ) בלחץ הדם . עליך להמשיך טיפול בטריטיס קומפ' תוך ניטור תקופתי של האלקטרוליטים . כיוון שבתרופה קיים מרכיב משתן , ויש ליטול אותה לאורך שנים - מומלץ ליטול השלמה של מינרלים המסייעים להגן מפני עליה הדרגתית ברמות הסוכר , הליפידים ( שומנים ) ולשמור על גמישות העורקים . בהצלחה ירון

02/03/2007 | 21:48 | מאת: אבישי ימין

שלום שלמה אף אדם העוסק ברפואה לא יכול להבטיח ריפוי במאה אחוזים, גם לא בהתקררות פשוטה. לעומת זאת דיקור כן יכול לעזור במצבי לחץ דם ובתופעות שיכולות ללוות אותו במידה כזו או אחרת לפי טיב המטופל בברכה ימין אבישי

מנהל פורום רפואה סינית