אסטמה עורית

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

28/02/2007 | 17:57 | מאת: ברי

היי הנני סובלת מתופעה של כתמים לבנים על העור מזה 10 שנים, כתמים אלו מתבהרים בחורץ ואילו בקיץ כאשר העור חשוף לשמש הם בולטים ומתפשטים. הייתי בטוחה שמדובר בפיטרית עור ושישנו טיפול לבעייה, לאחר בדיקת רופא נאמר לי שזוהי אסטמה עורית ושאין טיפול לכך. אשמח אם תשפוך לי אור חיובי לגבי בעייתי ואם יש טיפול אלטרנטיבי לבעייה זו

28/02/2007 | 20:11 | מאת: אבישי ימין

היי ברי הרפואה הסינית מסוגלת לטפל באסטמה עורית. גם דיקור סיני וגם צמחי מרפא סינים יכולים להיות לעזר. מוטב להתחיל את הטיפול כבר בחודשי החורף בזמן שהאסטמה לא בשיאה וכך קל יותר להחליש אותה. מכיוון שהמחלה נמשכת כבר 10 שנים, סביר שמספר הטיפולים הנדרש יהיה רב בברכה ימין אבישי

01/03/2007 | 04:57 | מאת: מיכל כהן

היי ההמלצה שלי זה הטיפול האלטרנטיבי באתר העור http://www.ramimor.co.il/ אטופיק דרמטיטיס היא מחלה ענקית עם המון צורות התבטאות. היא נקראת אסתמה של העור בגלל הקשר שלה לאסתמה נשימתית לצערינו המופיעה גם בשני ילדיי. ילדיי מטופלים בצורה מדהימה בטיפול שחוסך מהם את החשיפה לסטירואידים ע"י נטילת פנימית ומשחה צמחית מדהימה . שמתי לעזור. מיכל

01/03/2007 | 04:57 | מאת: מיכל כהן

היי ההמלצה שלי זה הטיפול האלטרנטיבי באתר העור http://www.ramimor.co.il/ אטופיק דרמטיטיס היא מחלה ענקית עם המון צורות התבטאות. היא נקראת אסתמה של העור בגלל הקשר שלה לאסתמה נשימתית לצערינו המופיעה גם בשני ילדיי. ילדיי מטופלים בצורה מדהימה בטיפול שחוסך מהם את החשיפה לסטירואידים ע"י נטילת פנימית ומשחה צמחית מדהימה . שמתי לעזור. מיכל

מנהל פורום רפואה סינית